Kerstkomedie in Theater De Roxy

Print
Kerstkomedie in Theater De Roxy

Foto: Guy Caré

Sint-Truiden - Het Limburgs Amusementstheater zorgt voor kerstwarmte in het gezellige Theater De Roxy. Zij brengen er namelijk de hele maand december 'Gerard De Clochard', de bekende, hartverwarmende kerstkomedie.

In de titelrol herkennen we Romain Bamps, een vaste waarde bij het Limburgs Amusementstheater. Als Clochard is hij op zijn best. Een rol op zijn lijf geschreven. Regisseur Gunter Reniers: ''Al van bij de eerste repetitie voelden we dat de rol van Gerard een voltreffer zou worden. 30 jaar geleden speelde Luc Philips die hoofdrol, maar Romain is onze eigen Clochard! Hij doet dat geweldig goed met een natuurlijke komische timing, iets wat niet veel acteurs gegeven is."

Ook Reniers zelf is te zien in de voorstelling. Als comedy-acteur op tv en in het theater is dit een kolfje naar zijn hand. Hij weet de gevoelens van zijn personage Rik Van Rompaey levensecht naar voren te brengen. Voorts debuteert Sofie Nickmans in een hoofdrol en ook zij kwijt zich perfect van haar taak. In de bijlrollen herkennen we Gerrit Jacobs, Cindy Vangeffelen en Yves Caspar die plezante, herkenbare 'typetjes' spelen. Reniers :"Het mooie aan deze komedie is dat er ook subtiel een (kerst)boodschap in verwerkt zit, het is niet enkel lachen." Nadat u deze voorstelling gezien hebt, viert u Kerstmis nooit meer hetzelfde. 

Tickets 0479/02.70.52 of via de site.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio