Man (26) pleegt zelfmoord na moord op vriendin (22)

Print
Man (26) pleegt zelfmoord na moord op vriendin (22)

Foto: Google Street View

Op de Werkendam in Oud-Turnhout kwam donderdagavond bij de lokale politie een melding binnen van een vechtpartij op straat. Toen de politie de woning betrad, troffen agenten de levenloze lichamen aan van een 26-jarige man uit Oud-Turnhout en een 22-jarige vrouw uit Beerse. Dat bevestigt het parket van Antwerpen - afdeling Turnhout.

Bij de vechtpartij zou de man zijn vriendin slagen hebben toegebracht op straat en in het bezit zijn van een mes. Toen de politie ter plaatse was waren de betrokkenen niet meer aanwezig. Zij waren de woning van de man binnengelopen.

De politie maakte aanstalten om de woning te betreden en kon een luide knal waarnemen. Vervolgens betraden zij de woning waar ze de man en zijn vrouwelijke slachtoffer dood aantroffen. Er wordt van uitgegaan dat beiden door toedoen van de man om het leven zijn gekomen.

De verdachte is een 26-jarige man uit Oud-Turnhout die bij zijn moeder woonde. Het slachtoffer is een 22-jarige vrouw uit Beerse.

Er is een onderzoeksrechter aangesteld door het parket om de precieze omstandigheden van de feiten verder te onderzoeken. Ook zal de doodsoorzaak van de twee personen verder worden onderzocht.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website http://www.zelfmoord1813.be.