Limburger betaalt 11.000 euro voor auto die baan niet op mag

Print
Limburger betaalt 11.000 euro voor auto die baan niet op mag

Foto: DD

Maasmechelen - Maasmechelaar Evren Bektas (35) betaalde in april 11.000 euro voor zijn tweedehands Mercedes CLS. Een droomwagen, waar hij nog altijd geen meter mee heeft kunnen rijden. “Toen ik mijn Mercedes wilde inschrijven, bleek dat de auto Europees geseind staat.” Het lot van Evrens wagen ligt nu in de handen van de Bulgaarse politie.

Al sinds april staat de zwarte Mercedes CLS van Evren in de tuin van een vriend te blinken. “Een pracht van een wagen, maar hij mag de weg niet op”, zegt de Maasmechelaar, die de auto via het online veilinghuis Openbare-verkopen.be op de kop tikte. “Mijn bod van 11.000 euro won. Een koopje, dat in een regelrechte nachtmerrie is uitgemond.”

Toen hij de wagen acht maanden geleden bij het veilinghuis in het West-Vlaamse Wielsbeke ophaalde, leek er nochtans geen vuiltje aan de lucht. “Ik heb er Z-platen opgehangen en ben terug naar Limburg gereden”, vertelt Evren“Mijn Mercedes raakte probleemloos door de keuring. Het is pas toen ik mijn nummerplaat aanvroeg dat de ellende is begonnen.”

Lees dit weekend meer in Het Belang van Limburg.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio