14-jarig meisje bezwijkt aan verwondingen na ongeval

Print
14-jarig meisje bezwijkt aan verwondingen na ongeval

Foto: HBVL

Hasselt -

Het veertienjarige tienermeisje Anouk Poelmans uit Hasselt bezweek donderdag in het ziekenhuis aan de verwondingen die ze voorbije maandag bij een ongeval in Stokrooie had opgelopen. De jongedame liep een ernstig hersenletsel op bij een aanrijding met een terreinwagen. De bestuurder van het voertuig, een buur van het slachtoffer, verkeert in shock.

Het meisje was er samen met haar vriendje uitgetrokken voor een wandeling vlak bij haar ouderlijk huis. Het koppeltje wandelde naast de weg toen een jeep hen passeerde. Daarbij werd Anouk door de spiegel van de wagen geraakt en zakte ze in elkaar. De hulpdiensten kwamen snel ter plaatse en voerden het slachtoffer met spoed over naar het ziekenhuis. Haar toestand bleef de hele week zorgwekkend. De dokters probeerden haar nog te redden, maar het was tevergeefs.

De emotionele klap bij familie en vrienden is enorm. Zo was er diepe verslagenheid in het Hasseltse KTA2 waar vrijdagochtend het nieuws over het overlijden van derdejaars Anouk insloeg als een bom.

Lees het volledige verhaal dit weekend in Het Belang van Limburg.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio