CADEAUTIP. Dit ligt er onder de kerstboom bij bekendheden

Print
De feestdagen staan voor de deur, de kerstboom wordt vanonder het stof gehaald, de straten worden versierd en overal beginnen de kerstdeuntjes te weerklinken. Leuk toch, die kerstsfeer? Maar ondertussen kruipt bij iedereen die ene vraag weer in het hoofd: Wat doe ik mijn vriend, vriendin, vader of moeder, grootouder,... cadeau? Wij geven u elke dag vijf cadeautips voor een bepaalde doelgroep. Vandaag: cadeautjes voor de rich and famous.

1) Eau de Cologne van de sterren

Eau de Cologne heeft geen al te sexy imago, en toch is er één merk dat door heel wat sterren begeerd wordt: Atelier Cologne. Niet alleen omwille van zijn eenvoudige en toch stijlvolle verpakking, maar ook omdat ze er als enige in slagen om de frisse geur van cologne te combineren met de typische parfumnoten. 

3*30 ml, 137 euro.

2) Kerstversiering met een hoek af

De kerstboom staat wellicht al, maar onder de boom is toch nog plaats voor een beetje kerstversiering. Toch als die van Bombki komt. Het merk is zo gegeerd, dat het in de meest exclusieve winkels te koop is en bijna overal uitverkocht raakt. Voor een set van vijf kerstballen tel je tussen de 60 en 70 euro neer, maar je krijgt er wel pareltjes voor terug. 

3) Move over Swarovski

Swarovskifiguurtjes zijn uit, porseilein is in. Toch als je je hand kan leggen op één van de figuurtjes uit de Lanvinreeks. Alle silhouetten zijn tevens opbergdoosjes en tonen een creatie uit de Herfstcollectie 2014. Op ieder figuurtje is ook een handgemaakt juweeltje aangebracht. 

Adviesprijs: 450 euro. 

4) Say my name

Pins met je initialen waren al een tijdje hip, kettingen met je naam op ook, maar nu zijn de initialenhangers 'hot and happening'. Monica Vinader maakte ze in nepgoud, en ziet de kettinghangertjes als zoete broodjes verkopen in Amerika en Groot-Brittannië. Een trend om in de gaten te houden. 

Adviesprijs per letter: 100 euro. 

 

5) Zwevende planten

Deze planten van Phyt zijn zonder twijfel de hit van 2016. Ze zijn bijna niet stuk te krijgen en zorgen voor ware eyecatchers in huis. Het enige wat je moet doen is een beetje water nevelen over de wortels, één keer per week, de rest doet de plant zelf.