Mooiste sintcadeau ooit voor klas in Klavertje 3

Print
Mooiste sintcadeau ooit voor klas in Klavertje 3

Foto: jos schoubs

Bilzen - Juf Inge Jehaes werkt als leerkracht in het Klavertje 3 in Bilzen. Dit is een bijzondere school voor bijzondere leerlingen. Al heel wat klasjes zijn voorzien van een digibord.

Door plaatsgebrek zitten ook enkele klassen in mobiele units. Deze zijn niet voorzien van de grote luxe zoals de rest van de klaslokalen in de school. Toch wilde juf Inge dat ook haar kids eens af en toe wat filmpjes konden bekijken. “Het maakt veel lessen zoveel boeiender”, aldus de juf. Zonder nadenken heeft ze via de sociale media een warme oproep gedaan voor een beamer die ze in eerste instantie wilde kopen voor 10 euro. Enkele dagen na de oproep kreeg ze bericht van Peter Thijs. Hij had samen met Guy Sillen van de loopclub “Run 4 kids” een beamer voor de juf gekocht. “Voor de kinderen doen we alles”, aldus Peter.
Op vrijdag 4 december kwamen deze 2 heren juf Inge en de kids verrassen in de klas met een heel mooi sintcadeau! Een splinternieuwe beamer! De kinderen waren dolenthousiast. Wat is er mooier dan lachende kinderen….. . Merci Run 4 kids!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio