Celebs

Prins William komt belofte aan dakloos meisje na

Print
Prins William komt belofte aan dakloos meisje na

Foto: Photo News

Vier jaar geleden ontmoetten de Britse Prins William en het dakloze meisje Sophia Kichou (24) elkaar tijdens zijn bezoek aan daklozeninstelling Centrepoint in Londen. Haar droom? Journaliste worden en de prins interviewen. De royal beloofde toen dat hij zou antwoorden op haar vragen en hield woord.

Vier jaar geleden vertelde Sophia Kichou tijdens een bezoek van de prins, die beschermheer is van de instelling, dat ze ervan droomde om journaliste te worden en hem te interviewen. Prins William moedigde haar aan om te gaan studeren en beloofde een interview. Inmiddels zit de 24-jarige vrouw in haar laatste jaar journalistiek aan de City University in Londen en is haar droom uitgekomen.

In het nieuwste nummer van ‘The Big Issue’, een tijdschrift dat wordt verkocht door daklozen, staat een exclusief interview met de prins. Daarin heeft de 33-jarige royal het vooral over Kerstmis. “Kate en ik kijken er enorm naar uit. Het is de eerste keer dat we het vieren met twee kinderen. Dat is anders dan vroeger ”, zegt hij. “Prins George weet al goed wat Kerstmis inhoudt. Hij zal rondhuppelen als een konijn. We zullen kunnen zien hoe hij zijn pakje openscheurt”, voegt hij eraan toe. Daarnaast zegt hij dat al die energie van zijn tweejarige zoon ertoe kan leiden dat hij zelf weinig nachtrust zal hebben. “Het zal mooi zijn als ik op kerstavond wat kan slapen, maar dat kan nog een uitdaging worden”, zegt hij.

Verder zegt hij nog dat hij op Kerstmis zoals gewoonlijk met zijn familie naar de kerk zal gaan en dat hij hoopt op een sneeuwtapijt. “Een witte kerst zou mooi zijn. Dat hebben we al jaren niet meer gehad”, zei hij nog.

Niet te missen