Beauty

Topmodel toont haar lichaam zoals het echt is

Print
Topmodel toont haar lichaam zoals het echt is
Het Britse topmodel Iskra Lawrence pronkt met haar volle billen en zonder Photoshop op Instagram. Daar heeft de 25-jarige blondine een goede reden voor: ze wil dat meisjes tevreden zijn met hun lichaam zoals het is.

Toen Iskra 13 was, had ze maatje 32 en werd ze ontdekt als model door modeblad Elle Girl. Vijf jaar later had de Britse schone genoeg van diëten en at ze waar ze zelf zin in had. Vandaag is Iskra 25 en staat ze zelfzeker in het leven. Daarom plaatste ze een foto van haar volle billen - inclusief cellulitis en striemen - op Instagram.

Bij het kiekje schreef ze een duidelijke boodschap. “Dit is inderdaad een foto van mijn achterwerk, maar weet je ook waarom ik die deel? Omdat ik mijn lichaam niet bewerkt heb met Photoshop. Mijn striemen, cellulitis en vetkwabbetjes staan er ook op. Dit is mijn lichaam, ik hou ervan en het is echt. Ik deel graag foto’s die aantonen dat ik zelfzeker ben, want de maatschappij heeft ons bewust gemaakt van onze ‘fouten’. Ik vraag me af wie dat wat kan schelen? Je bent zoveel meer dan je lichaam en je mag zelf beslissen wat schoonheid is”, staat er voor de hashtag #everyBODYisbeautiful.

De foto ging de hele wereld rond en heeft in twee weken tijd al bijna 40.000 likes verzameld.

 

A photo posted by ??iskra? (@iamiskra) on

 

A photo posted by ??iskra? (@iamiskra) on

 

A photo posted by ??iskra? (@iamiskra) on

Niet te missen