Groot feest voor de Sint in de Wijkschool Zepperenweg

Print

Foto: Ouderraad Zepperenweg

Sint-Truiden - Nadat Sinterklaas en de Pieten vorig jaar in de klas rond kwamen, was het afgelopen vrijdag weer tijd voor een groot feest van de kinderen voor de Sint. Zowel de kleuters en de leerlingen van het 1ste tot het 6de leerjaar, maakten er weer een fantastisch feest van.

De grote kinderen van 5 en 6 presenteerde hun filmpje dat ze zelf gefilmd en gemonteerd hebben tijdens hun mediaproject. Superleuk! De kleinste Pietjes deden het ook supergoed tijdens hun Pietendans. Ja hoor, de echte Zwarte Pieten deden al direct mee. De kinderen van 1, 2, 3 en 4 trakteerden ons op een dans met nog meer beat: “Volg de Pieten!”
Terwijl de ouders en familie genoten van de verschillende dansen konden ze genieten van een tas koffie en lekkere stuk taart van de bakker uit de straat.
Van de Sint kregen we toffe cadeaus voor de school. Super veel ballen en meer dan 1000 KAPLA© plankjes (kabouterplankjes) die we in de verschillende lessen mogen gebruiken, zowel voor klein en groot.
Natuurlijk was er nog voor elk kind een zak vol lekkers en voor de leerkrachten en de medewerkers een lekkere speculaas. De Sint bedankt alle kinderen en helpers voor het prachtig feest.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio