Celebs

Eva Daeleman reageert na kritiek op burn-out

Print
Eva Daeleman reageert na kritiek op burn-out

Foto: pn

Radiopresentatrice Eva Daeleman maakte vorige week bekend dat ze kampt met een burn-out. Dat nieuws lokte veel kritiek uit op de sociale media, maar zondagavond beet de 25-jarige blondine van zich af via Instagram.

“Bedankt voor alle lieve woorden. Sommigen hebben hun vat met haat kunnen legen, ik hoop oprecht dat dat deugd deed”, schreef Eva bij een zwart-witfoto van een getekende vrouw die naar de sterren kijkt.

“Iedereen leest natuurlijk wat hij of zij wil lezen. En dan is het nu genoeg met flink, dapper, moedig of whatever te zijn. Ik hoop snel weer het licht te zien. Liefs”, voegde ze er nog aan toe.

Eind vorige week maakte de MNM-stem bekend dat het niet goed met haar ging. “Soms loopt het leven anders dan je voorzien had. Ik kies even voor mezelf”, kondigde ze op 3 december aan via Instagram en Facebook. “Ik trek me voor onbepaalde tijd terug in mijn veilige cocon van middagdutjes, therapeutische appeltaart zonder gluten, vrienden, herfstbladeren, boeken en netflixmarathons. Ze noemen het ook wel burn-outland. Plezant voor even, maar hopelijk kan ik snel terug naar radioland.”

Niet te missen