7 Business Support organiseert ontbijtvergadering voor stagebedrijven

Print
7 Business Support organiseert ontbijtvergadering voor stagebedrijven

Foto: Guy Willems

Maasmechelen - De leerlingen van het 7de jaar Business Support van campus de helix nodigden vertegenwoordigers van de bedrijven waar zij stage lopen uit op een ontbijtvergadering.

Business Support is het nieuwe specialisatiejaar in het belangstellingsgebied Handelswetenschappen op campus de helix. De nadruk ligt op het verwerven van een professionele attitude en op de beheersing van de nieuwste professionele kantoorsoftware. Photoshop, Indesign, PDF-creator en Joomla! zijn enkele van de pakketten die uitgebreid aan bod komen tijdens deze opleiding.

Ook het organiseren van evenementen behoort tot de opdracht van de leerlingen. Weken van voorbereiding gingen aan de organisatie van de ontbijtvergadering vooraf. Alles werd door de leerlingen zelf uitgevoerd en tot in de puntjes verzorgd. Zo konden ze hun stagementoren dan ook met trots ontvangen in de nieuwe eetzaal boven sportcomplex de helix. Aan de hand van een mooi uitgewerkte presentatie legden ze uit waar het in hun studierichting om draait. Daarna werden de aanwezigen getrakteerd op een walking breakfast en was er voldoende gelegenheid om kennis te maken met leerkrachten, directie en andere stagebedrijven. Het was echt een geslaagd networking event.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio