Primeur voor tiende Music For Life: alleen vrouwelijke presentatoren

Print
Primeur voor tiende Music For Life: alleen vrouwelijke presentatoren

Foto: © VRT

“Siska Schoeters, Linde Merckpoel en Eva De Roo kamperen een week lang in de kou.” Met die tweet kondigt Studio Brussel een primeur aan. Voor het eerst wordt Music For Life alleen door vrouwen gepresenteerd.

De tiende editie van de benefietactie vindt dit jaar plaats van 18 tot en met 24 december. Net als de voorbije jaren zullen drie StuBru-presentatoren een week lang live radio maken vanop De Schorre in Boom. Voor het eerst zullen dat drie vrouwelijke presentatoren zijn:

Wie een goed doel - het maakt niet uit welk - wil steunen, kan net als de voorbije jaren betalen voor een verzoekplaat of zelf een inzamelactie opzetten. Die initiatieven kan je registreren op de website dewarmsteweek.be .

Een nieuwigheid dit jaar is de Warmathon.

‘De Warmste Radio’

Naast Studio Brussel zullen ook drie andere zenders van de openbare omroep - Radio 1, Radio 2 en MNM - de benefietactie steunen. Op 24 december is er tussen 9 en 18 uur ‘De Warmste Radio’, één radioprogramma dat gelijktijdig op de vier zenders wordt uitgezonden.

Voor ‘De Warmste Radio’ worden ook presentatoren van de vier zenders ingeschakeld. Het gaat om Ayco Duyster en Jan Hautekiet van Radio 1, Peter Verhulst en Kim Debrie van Radio 2 en Karolien Debecker en Peter Van de Veire van MNM.

Externe links