'Alt Wenst' sfeer en gezelligheid binnen eigen dorp

Print
'Alt Wenst' sfeer en gezelligheid binnen eigen dorp

Foto: Kim Boschmans

Alt-Hoeselt

Hoeselt - De winter is ondertussen in het land, het wordt kouder en ook elke dag een beetje vroeger donker. Maar de meest sfeervolle en gezelligste tijd van het jaar laat niet lang meer op zich wachten: Kerstmis! En van deze kerst maakt Alt Knalt iets extra speciaals!

Op 12 december, vanaf 16u worden de lichtjes aangestoken van een hele grote kerstboom op het kerkplein in Alt-Hoeselt.
Vanaf dan zal de boom ook elke dag wanneer het donker wordt tot en met de rondgang van de Driekoningen in het dorp zijn licht laten schijnen.
Naast de magische kerstsfeer van een boom, een kerststal en lichtjes wil Alt Knalt ook het hele dorp betrekken bij het verspreiden van de eindejaarsvreugde. Iedereen kan een speciale Alt wenskaart invullen en in de voorziene brievenbus op het plein deponeren. Na 9 januari 2016 bezorgt Alt Knalt de verschillende wensen aan een willekeurige inwoner van het dorp. De wenskaartjes werden al in de brievenbussen verdeeld maar je kan er ook de dag zelf aan de toog meer vinden. Daarnaast doet Alt Knalt ook een oproep aan iedere bezoeker om mooie verpakte (lege)dozen mee te brengen. Per doos heb je één kans om een Alt Knalt kerstboom te winnen. Deze wordt dan volgend jaar bij je thuis opgezet en versierd door Alt Knalt.

De meest sfeervolle en gezelligste tijd van het jaar maakt Alt-Hoeselt dus samen met het hele dorp!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio