White Sox op opendeurdag van nieuwe sporthallen

Print
Genk - De Limburg White Sox waren ook aanwezig op de opendeurdag van de nieuwe sporthallen aan het sportcentrum in Genk.

Zondag 6 december, Sinterklaasdag, de tweede dag van het open deur weekend van de nieuwe sporthallen op het Sportpark Genk.
De baseball-en softball vereniging Limburg White Sox was ook aanwezig. Er was een stand opgesteld in de Beta hal, American Games van 13u-16u. Hier kon je kennismaken met de verschillende technieken die je zoal nodig hebt bij de honkbalsport. Onder andere de grote batter-cage, een grote opblaasbare kooi waarin je dankzij een toss-machine eens kan slaan met de bat op een bal die je wordt toegeworpen. Er was ook een snelheidsmeter om te meten hoe snel je een bal werpt. De strike-zone panelen, leren je om de bal te werpen in de zogenaamde strike zone (tussen schouder en knie).
Er stonden meerdere oefeningen opgesteld. Enkele spelers van de Limburg White Sox jeugd en senioren hielpen de geïnteresseerde jongeren en kinderen. We hadden ook gezorgd voor een leuke flyer om onze vzw een beetje bekend te maken.
Het was een leuke namiddag in een knappe moderne sporthal.
Zelfs de Sint en zijn pieten zijn even langs gekomen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio