‘Hoofdpijnman’ Peter Ketelslegers krijgt nieuwe zware opdoffer te verwerken

Print
‘Hoofdpijnman’ Peter Ketelslegers krijgt nieuwe zware opdoffer te verwerken
Diepenbeek -

De laatste operatie moest zijn redding worden, maar Peter Ketelslegers raakte maar niet verlost van de aanhoudende hoofdpijn waar hij al jaren door gepijnigd wordt. Nu heeft de man er een nieuw medisch probleem bijgekregen. Een zoveelste zware opdoffer voor de Limburger.

“Beste, lieve mensen

Ik kan u niet genoeg dankbaar zijn voor de steun. Dat doet mij enorme deugd want ik heb weer een hele zware periode. Heel erg pijnlijk. Als ik iets beter ben, ga ik alles lezen van jullie steunwoorden. Nu gaat dat niet zo goed. Ik zie niet goed op het schermpje kijken. Maar ik kan jullie niet genoeg dankbaar zijn. Ik heb het heel zwaar nu. Ik hoop bij een X aantel keren dat mijn stroom op mijn hersens het werk gaat doen maar daarvoor moet ik nog veel naar de dokter gaan hij mag dat niet zomaar verhogen, dat moet in stapjes gebeuren want als ze dat meteen heel hoog moeten zetten heb ik een heel grote kans op hersenverlamming. Daarom moeten ze dat stilletjes aan verhogen. Het kan nog goed zes maanden duren vooraleer het op punt staat. Dus laat ons hopen. En ik hang heel erg af van het weer. Ik hoef niet verder te zoeken. Ik moet mooi weer hebben. En niet te veel vochtigheid. Dan is het leefbaar voor mij, echt waar . Groetjes Peter en nog eens heel erg bedankt”, liet de man vandaag weten.

Gisteren gaf de man nog een andere update over zijn gezondheid, die zowaar nog meer onrustwekkend was.

“Nu heb ik ook problemen met mijn hart. Het wordt maar erger nu dat hart weer erbij, en dat is gewoon van zoveel pijn te hebben dat ik nu mijn hart ook problemen heeft. Ik sta verbonden met de computer”, vertelde de droevig gestemde man toen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio