Sint en Piet brengen een bezoek aan Basisschool Domino Genenbos

Print

Foto: Carine Goossens

Genenbos

Lummen - Op woensdag 2 december brachten Sint en Piet een bezoek aan onze school. Met kriebels in de buik stonden kinderen en leerkrachten samen met heel wat (groot)ouders de Sint ‘ s morgens op te wachten aan de straat. Iedereen had maar één vraag: Hoe komt hij dit jaar naar onze school?

Na enkele minuten daagden Sint en Piet op in een cabrio. Piet kon zijn geluk niet op en zwaaide uitbundig naar alle enthousiaste kinderen. Als grapje reed de Sint onze school voorbij om meteen nadien terug te keren. Op de speelplaats aangekomen, kreeg iedereen de kans om hen een handje te geven.
Dan kwam het spannendste moment. De kleuters mochten als eerste met Sint en Piet naar de turnzaal voor een gezellig uurtje genieten. Ze zongen en dansten met veel plezier. Sint en Piet waren onder de indruk. Ze hadden voor iedere klas een mooi cadeau meegebracht en voor elke kleuter een zakje snoep.
Nadien brachten Sint en Piet een bezoekje aan de kinderen van het vijfde en het zesde leerjaar. Ze dansten de Pieten shake met zoveel overtuiging dat Piet er stil van werd.
Na de speeltijd was het aan de kinderen van het eerst tot en met het vierde leerjaar om hun kunsten te tonen aan de Sint. Ook zij kregen lekkers en een mooi cadeau voor de klas.
Dankjewel Sint en Piet voor al het lekkers en de toffe geschenkjes. Tot volgend jaar!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio