Celebs

Prins Albert van Monaco praat openhartig over zijn vrouw Charlene

Print
Prins Albert van Monaco praat openhartig over zijn vrouw Charlene

Foto: *

Weinig koninklijke huwelijken die al zo vaak door het slijk gehaald werden dan dat van Albert en Charlene. Aan hen zal het nooit gelegen hebben, want in interviews spreken ze altijd lovend over elkaar. Zo ook nu weer, in een interview dat Albert gaf aan het showbizzblad People, waarin hij zijn vrouw een 'fantastische moeder' noemt.

Aan personeel geen gebrek, maar volgens Albert houdt dat zijn vrouw niet tegen om de opvoeding van hun tweeling, Jacques en Gabriella, zelf in handen te nemen. "Ze wil altijd bij de kinderen zijn. Ze staat samen met hen op om zes uur of half zeven en is de hele ochtend in de weer met hen. Ik denk niet dat de kinderen zo gelukkig zouden zijn als zij niet zo'n goede moeder was".

Charlene liet zich het afgelopen jaar nauwelijks in het openbaar zien, maar volgens Albert is het verkeerd om daar iets achter te zoeken. "Ze moest ons huishouden een paar keer verhuizen omdat het paleis gerenoveerd was en dat was een grote taak voor haar. Maar ze heeft getoond dat ze naast een goede moeder, ook ontzettend georganiseerd is".

Op tien decemeber viert de tweeling zijn eerste verjaardag, die in familiale kring gehouden zal worden."Ik wil wat fototjes en filmpjes van hen maken. Maar ik weet nog niet of ik hen een groot cadeau zal geven waar ze nog jaren iets aan zullen hebben, of gewoon wat nieuw speelgoed. Maar ik kan ook allebei doen. Wellicht moet ik dat doen".

 

 

 

 

 

 

 

Niet te missen