Wandelclub van ‘de goei wei ’ overwintert

Print
Wandelclub van ‘de goei wei ’ overwintert

Foto: trudie appermans

Houthalen-Helchteren - Elke eerste zaterdag van de maand (10u.) verzamelen de wandelaars van de vzw l.a.c.h voor een blije zinnentocht richting Haagdoornheide. Dat doen ze al minstens 15 jaar.

Deze trouwe wandelaars zijn elke keer opnieuw benieuwd wie er weer bij zijn zal. Het lijkt soms wel een blind date gebeuren. Samen onderweg zijn met vriendelijke aandacht voor elkaar en voor de inspirerende natuur is de hoofdzaak. Korte opdrachten op gebied van gezond ademen, met gevoel voor waarnemen en verbeelding, worden afgewisseld met plezierige bewegingen. Er is ruimte voor spontane humor en samen lachen op natuurlijke wijze. Dit hartstochtelijk event eindigt met thee of koffie in de gezellig verwarmde blokhut - in de winter- ( Weidestraat, 9).

De nieuwjaarwandeling wordt uitzonderlijk verplaatst naar 9 januari. Welke tocht er dan zal plaatshebben, blijft telkens een verrassing. Want naast de Haagdoornheide is er ook nog de mooie Brelaarheide, in de buurt van de Koolmijnlaan, met zijn rijk intercultureel gastronomisch eet- en drankaanbod. Zeker als men in groep komt, maar ook individueel dient men zich vooraf te melden (tel 0476/21.71.76). Iedereen van harte welkom !Info: zininlieverleven@gmail.com

Foto: Marie Louise Vangeel


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio