200 mensen op Feest voor het Indiaanse kind

Print

Boxbergheide

Genk - Zaal De Schalm was de plaats waar de benefietavond doorging ten voordele van Ananau in Cusco, Peru, waar wijkgenote Ellen Bosch reeds een aantal jaren bijzonder actief is in een onderwijsproject. Het werd een héél gezellige avond.

Meer dan 200 mensen van Boxbergheide maar ook van vér daarbuiten schreven in voor deze benefietavond met specialiteiten uit de Italiaanse keuken, met lekkere wijn en met livemuziek, vlekkeloos georganiseerd door Patricia en Jos, de mama en de papa van Ellen en een heel team vrijwilligers.
Beelden uit Cusco, een getuigenis van een vrijwilliger en het live optreden van de Boxbergse broers Koen en Jo zorgden voor een bijzonder boeiende en aangename avond.
Dankzij de sponsoring van enkele sociaal geëngageerde ondernemers kan een mooie som overgemaakt worden aan het Ananau-project dat werkt met indianenkinderen en jongeren tussen 4 en 18 jaar die in extreme armoede of in een onstabiele familiesituatie leven in het district San Jeronimo, een buitenwijk van Cusco. Het doel van Ananau is deze kinderen gelijkwaardige kansen in het leven te geven als de andere kinderen.
In juli volgend jaar komt Ellen weer even terug naar België om haar verhaal te doen bij de verenigingen die haar project ondersteunen.

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio