HBVL.BE brengt live verslag

Win een Limbomania-vippakket met overnachting

Print
Win een Limbomania-vippakket met overnachting

Foto: HBvL

Zaterdag 5 december is er de spannende finale van Limbomania, DJ-Mania en Comedymania in Muziekodroom. Onze journalisten brengen daar live verslag uit via onze website vanop een eigen redactieplatform in het café. We kunnen alvast twee personen erg blij maken met een Vippakket voor de finale. Inclusief een overnachting voor 2 personen en een taxirit naar het hotel in Hasselt.

Zaterdag 5 december vindt in Muziekodroom de finale plaats van Limbomania, DJ-Mania én Comedymania. Zaterdag stellen we alle finalisten nog eens netjes aan u voor in Het Belang van Limburg. Vandaag geven we bezoekers al een unieke kans om Limbomania compleet zorgeloos te beleven. Want als u geen goesting hebt om de hele avond de BOB uit te hangen, kan dat. Voor de finale geeft de Provinciale Jeugddienst immers één overnachting voor twee personen weg in de Holiday Inn in Hasselt, inclusief taxiritjes tussen Muziekodroom en hotel én een resem drank- en eetbonnen. Uiteraard mogen de winnaars ook gratis naar binnen. Meedoen? Surf dan naar deze wedstrijdpagina.

Live verslag

De journalisten van het Belang van Limburg gaan live verslag uitbrengen over die finale. Onze journalisten en videoreporters hebben een hele redactie gebouwd in het café van Muziekodroom. Van daaruit volgen ze alles op de voet met een livefeed, video-interviews, filmpjes van concerten en verslagjes uit de backstage. Uiteraard lees je ook eerst wie de winnaars zijn op www.hbvl.be. Je kan alles volgen via je smartphone, tablet of desktop via deze pagina en onze homepage. En natuurlijk kan je ook zelf verslag uitbrengen, leuke foto's posten of commentaar posten via Twitter en Instagram onder de hashtag #Limbomania.