Stormloop op eerste lading Adele-tickets

Print
Stormloop op eerste lading Adele-tickets

Foto: REUTERS

De pre-voorverkoop voor de twee concerten van Adele in het Sportpaleis heeft meteen een stormloop opgeleverd. Vrijdag worden de resterende tickets te koop aangeboden.

Wie zich geregistreerd had voor tickets op de website van Adele, kon woensdagochtend al een eerste poging doen om tickets te kopen voor haar optredens van 12 en 13 juni in het Antwerpse Sportpaleis. Heel wat mensen gingen daarop in, waardoor meteen een digitale wachtrij geopend werd.

“Die pre-voorverkoop was in een mum van tijd uitverkocht”, klinkt het bij organisator Gracia Live. “Het ging wel om een beperkt aantal tickets.”

De rest van de tickets wordt vrijdagochtend, vanaf 10 uur, te koop aangeboden via de officiële verkoopkanalen. De organisatie waarschuwt wel voor valse tickets. “Er zijn onofficiële websites die al claimen tickets te kunnen verkopen voor de concerten van Adele. Ze bieden die tickets veel duurder aan dan aan de officiële prijzen zonder een garantie te bieden om effectief over deze tickets te beschikken.”

Een overzicht van welke websites te vertrouwen zijn, vind je op www.ilovemyticket.com .