Feest veilig en neem de Feestbus

Print
Feest veilig en neem de Feestbus

Foto: Koen Nijsen

Bocholt - Dankzij de financiële tussenkomst van de provincie en onze gemeente kun je samen met vrienden en familie zorgeloos een stapje in de wereld zetten. De Lijn brengt je veilig naar je feestje en weer naar huis.

In Bocholt legt De Lijn deze feestbussen in: 408 (Genk–Bree–Bocholt–Neerpelt–Overpelt) en 425 (Hamont–Achel–Overpelt–Neerpelt–Hamont)Meer info over de reisweg en dienstregeling van de feestbussen vind je op www.delijn.be/oudejaar.
Je kunt ook contact opnemen met de medewerkers van De Lijn via 070/220 200 (€ 0,30/minuut). Tijdens oudejaarsnacht staan zij de hele nacht paraat voor al je vragen.

Feestbiljet
Vanaf 18u op 31 december tot en met middernacht op 1 januari reis je voor € 3,00 onbeperkt met alle bussen van De Lijn, maar niet op de Limburgse snellijnen. Vanaf half december kun je dit speciaal feestbiljet kopen in onze lijnwinkels, op 31 december vanaf 18u ook bij onze chauffeurs. De abonnementen en lijnkaarten zijn geldig op de feestbussen.

100 gratis tickets
Voor de eerste 50 inwoners die zich aanmelden aan de balie van de dienst Vrije Tijd (‘de Steen’), liggen er telkens twee gratis tickets klaar. Niet wachten dus, doen!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio