Nieuwe lokalen chiro 't Dörpke biësel ingezegend

Print
Nieuwe lokalen chiro 't Dörpke biësel ingezegend

Foto: kristine Moons

Molenbeersel

Kinrooi - Sinds 27 september spelen de meisjes van chiro ’t Dörpke Biesel in hun nieuwe lokaal. Dit werd geopend met een feestelijk openingsweekend. Op 22 november werden de lokalen ingezegend.

Op vrijdag 18 september vond er een receptie voor alle helpende handen plaats. Dit was een feestelijke avond die tot in de vroege uurtjes duurde. Maar ook zaterdag 19 september werd de opening gevierd. Alle nieuwsgierigen konden deelnemen aan een gezellige wandeling. De wandeling startte aan het oude chirolokaal. Via enkel stopplaatsen, waar de wandelaars konden genieten van een hapje of een drankje, ging de wandeling verder richting nieuw lokaal. Het laatste stuk van de wandeling werd afgelegd met een huifkar. Eenmaal aangekomen konden de wandelaars dan eindelijk hun langverwachte blik werpen op het nieuwe lokaal. Deze wandeling was georganiseerd door enkele ouders van leden en leiding.
Afgelopen zondagen hebben de leden en leiding het lokaal al helemaal ingespeeld. Maar ook pastoor Luc heeft de lokalen ingezegend. Dit gebeurde op Christus Koning, 22 november, het feest van de Chiro. Na de zegening konden de kinderen nog lekker smullen van een lekker frietje en ijsje.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio