Kenneth Gabriëls behaalt Goud met het Junioren Team op Battle Of The Teams 2015 te Rotterdam

Print
Kenneth Gabriëls behaalt Goud met het Junioren Team op Battle Of The Teams 2015 te Rotterdam

Foto: christa Ruysen

Leopoldsburg - Zaterdag 28 november vond het grote Internationale Karatetornooi voor Teams plaats te Rotterdam, en dit voor de zesde keer. Zoals elk jaar stuurden weer verschillende landen hun beste teams om deel te nemen aan dit prestigieuze tornooi. Er waren wederom teams aanwezig uit België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Schotland, Portugal,…

Kenneth Gabriëls vormde een team samen met Jonathan Paulussen en Anuwar, zij vochten in de cat. Junioren Heren, er waren 10 Teams ingeschreven.
Hun eerste ronde wonnen ze overtuigend van Nederland, Kenneth won zijn wedstrijd met 9–2. De tweede ronde wonnen ze tegen het team uit Engeland, Kenneth won zijn wedstrijd met 9–0. Samen met het team wonnen ze hun rondes dus overduidelijk en zo kwamen ze uit in de Finale tegen het Team uit Portugal.Kenneth verloor zijn wedstrijd jammer genoeg nipt met 2–1, maar Anuwar zette dit recht door zijn ronde te winnen met 8–0. Voor Jonathan bleef het onbeslist, maar door hun aantal behaalde punten als team werden ze dik verdiend eerste en namen ze het goud en de geldprijs mee naar huis.
Voor Kenneth is het al het derde jaar op rij dat hij hier op het podium staat, (2de Plaats in 2013, 1ste Plaats in 2014 en 1ste Plaats in 2015).

Eerder die dag won zijn zus Céline haar eerste ronde met 2-0 tegen een tegenstander uit het Schotse Team, maar jammer genoeg als team konden ze niet doorstoten.

Dikke proficiat aan Kenneth en Céline en aan hun team, bedankt aan de coach, aan alle supporters en sponsors. Op naar het volgende tornooi dat gaat door op 19 december te Sittard.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio