Veel belangstelling voor 14de open weekend bij maalderij Vangansewinkel

Print

Helchteren

Houthalen-Helchteren - Afgelopen weekeinde ging aan de Kazernelaan bij Maalderij Vangansewinkel het jaarlijkse opendeurweekeinde in het kader van Kerstmis door. Dit evenement werd voor de eerste keer via Het Belang van Limburg in drie regios rond Houthalen-Helchteren aangekondigd. Daardoor werden heel wat nieuwe bezoekers en potentiële klanten aangetrokken.

Naar jaarlijkse gewoonte had de familie de winkelruimte en het bedrijf feestelijk aangekleed met een uitgebreide assortiment aan Kerst- en eindejaarsproducten. Veel bezoekers dus en daarmee werd nog maar eens aangetoond dat een familiaal bedrijf met kwaliteitsproducten, deskundige uitleg en eerlijke prijzen moeiteloos kan standhouden tussen de grote ketens in de omgeving.

Met de feestelijke afsluiting op zondag met een drankje, snacks en stroopboekweitkoeken à volonté werd deze 14de tweedaagse weer een mooi succes. Proficiat aan de familie Vangansewinkel voor deze mooie organisatie die niet alleen commercieel gericht is maar ook de bedoeling heeft een hechte band tussen uitbaters, klanten en gewone bezoekers te creëren.

Foto 1: Familie Vangansewinkel met Gert, Anita, Katrien, Kevin en Eddy.
Foto 2: Enkele bezoekers, Gerda, Rudi, en Georges, bij een afsluitend drankje en hapje.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio