Mode

Belgische zangeres Viktor Lazlo duikt op in campagne met karaktervrouwen

Print
Belgische zangeres Viktor Lazlo duikt op in campagne met karaktervrouwen

Foto: *

Geen piepjonge topmodellen voor de Zweedse modeketen & Other Stories, die zijn feestcollectie laat voorstellen door acht vrouwen die al een inspirerend leven achter de rug hebben. “Ze werpen een nieuw licht op achterhaalde stereotypen”, klinkt het.

De Frans-Belgische zangeres Viktor Lazlo liet zich fotograferen tijdens een etentje in het gezelschap van de Zweedse kunstenares Helene Billgren, de Italiaanse journaliste en auteur Cristina Morozzi, de Nederlandse auteur en kunstenaar Harriet Calo, de Nederlandse directeur van het Fashion Council Liesbet in ’t Hout, het Duitse model en danseres Eveline Hall, De Zweedse journaliste Bodil Schrewelius en de Nederlandse Jans Possel, directeur bij culturele instelling Mediamatic. De acht vrouwen werden verzameld voor een campagne die ‘The Dinner Party’ gedoopt werd en die de eindejaarscollectie van & Other Stories toont.

“In het teken van de liefde en waardering die wordt gevierd tijdens deze eindejaar periode willen wij van de gelegenheid gebruik maken om enkele bewonderenswaardige dames op onze manier te eren”, zegt zegt Sara Hildén Bengtsson, creatief directeur van de keten. “Ze werpen een nieuw licht op achterhaalde stereotypen, delen hun talenten en standpunten, moedigen anderen aan om te groeien en zich te blijven ontwikkelen met respect voor diversiteit”.

Niet te missen