© Sergio Destino

© Sergio Destino

© Sergio Destino

© Sergio Destino

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Jan Peumans bezoekt GV Products in Riemst

Voorzitter van het Vlaams parlement Jan Peumans heeft een bezoek gebracht aan het bedrijf GV Products in Riemst. Dat bezoek kaderde in de Dag van de Ondernemer van Unizo Limburg.

Sergio Destino

"Met deze ‘Dag van de Ondernemer’ willen we het belang van ondernemerschap voor onze maatschappij in de verf zetten”, aldus Bart Lodewyckx, directeur van Unizo Limburg.“Tegenwoordig bestaat er voor zowat alles een dag: de ‘Dag van de Jeugdbeweging’, de ‘Dag van de Klant’ … Maar een ‘Dag van Ondernemer’ was er tot 2 jaar geleden niet. Hoog tijd vonden wij toen om dat in het leven te roepen. Want het economische en maatschappelijke belang van ondernemers is onmiskenbaar. Hun ondernemerschap én hun verantwoordelijkheidszin vertalen zich in duizenden jobs en met hun activiteiten zwengelen ze de economie mee aan”, aldus Bart Lodewyckx.

Tijdens de Dag van de Ondernemer liepen enkele Limburgse politici stage in bedrijven verspreid over de provincie. Politici bepalen het ondernemersklimaat. Maar met de “stage” willen we de politici op de hoogte brengen van wat er echt leeft op de ondernemersvloer. Voorzitter van het Vlaams parlement Jan Peumans kreeg een blik achter de schermen bij het GV Products van ondernemer Guy Verjans in Riemst.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio