© jempi trippaers

Jaarfeest bij Ziekenzorg Boxbergheide

Voor het jaarlijks feest van Ziekenzorg Boxbergheide had het bestuur opnieuw gekozen voor de gezellige polyvalente zaal De Schalm. Een schot in de roos....Immers, nooit voordien haalde dit geweldige evenement zo een hoog niveau qua aaibaarheidsfactor en variatie. De reacties na afloop van deze knappe organisatie waren dan ook unaniem positief.

jempi trippaers

"Aan wat het lag... wat de echte oorzaak was...we weten het zelf niet," lacht secretaris Jeanin Medaer. "Maar in elk geval was de uitgelaten sfeer van de feestvierders nooit zo spontaan en vreugdevol als bij deze editie. Iedereen was tevreden nadien, iedereen ook opgelucht omdat men zich telkens opnieuw afvraagt..wat zullen we dit keer meemaken," stelt Jeanin zich in de plaats van de feestvierders. Maar ook de proost van de groep E.H.Oosterbos luchtte zijn tevredenheid over dit samenzijn. " Ik heb echt genoten van het hele programma", vertelde de gepensioneerde pastoor van Boxbergheide.

Koortje

Na de heerlijke koffietafel die zowat alle ingrediënten bevatte van een viersterren-aanbod, was het de beurt aan het Koortje uit Termien om de mensen amusement met de hoofdletter A. aan te bieden. Dit familiekoor maakte de laatste jaren een serieuze opgang, in die mate dat men makkelijk de voet kan zetten naast andere Genkse koren. "Alhoewel onze ambitie zeer bescheiden blijft," lachte dirigent en ziel achter het koor Peter Vranken. "Wij treden regelmatig op voor dergelijke gelegenheden. Ons repertoire van meezingers en 'gouden ouden' leent zich daar ook voortreffelijk toe", legt Peter uit.Na het geslaagd optreden van het Koortje werd nog een heerlijk dessert aangeboden waarna de traditionele tombola zorgde voor 'gelukkige winnaars' en iets minder vreugdevolle verliezers, mensen die zonder prijsje De Schalm moesten verlaten tegen de avond.Alleszins was deze organisatie een sterk voorbeeld van 'samen borduren' en 'samen werken' aan een groepsgebeuren dat alleen maar positieve reacties losweekte na dit 'ziekenzorgfeest'.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio