© Photo News

Sofia Vergara en Joe Manganiello geven jawoord

Modern Family-actrice Sofia Vergara (43) is zondagavond in het huwelijk getreden met collega acteur Joe Manganiello (38). De twee trouwden in een resort in het Amerikaanse Palm Beach.

rdm

Vergara en Manganiello, die ondertussen al anderhalf jaar een koppel vormen, gaven het jawoord in het bijzijn van zo’n vierhonderd gasten, waaronder Reese Witherspoon, Channing Tatum, True Blood-collega’s Anna Paquin en Stephen Moyer en de zo goed als voltallige cast van Modern Family.

De bruid droeg een op maat gemaakte kraaltjesjurk van Zuhair Murad en werd door haar 23-jarige zoon Manolo naar het altaar begeleid. De feestelijkheden, die overigens al op zaterdagavond startten met een diner, zouden in totaal zo’n kleine vier miljoen euro hebben gekost. Trouwcadeautjes wilde het stel niet: Sofia en Joe vroegen hun gasten in de plaats om een donatie voor het St. Jude kinderziekenhuis.

Aanvankelijk zag Vergara een relatie met de vijf jaar jongere Manganiello niet zitten: “Ik wilde niet met hem uitgaan omdat ik ‘m te knap vond”, bekende Vergara in september aan InStyle , “Het leek me te veel werk. Plus: ik ben ouder. Ik ben 43, ik hoef heus geen relatie met een man die door elke vrouw achterna wordt gezeten, snap je? Maar ik heb ‘m een kans gegeven. En dan heb ik ontdekt dat hij niet zo’n typische ‘knappe kerel’ is. Hij is heel serieus, eerlijk en makkelijk in de omgang.” Manganiello ging al na een half jaar voor Sofia op de knie.