© vier

© © VRT 2013

© Facebook Defensie

© Facebook Defensie

© Facebook Defensie

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Bekendste stylist van Vlaanderen wordt de ster van ‘Jani Gaat...’ op Vier

Jani Kazaltzis wordt para voor Bart De Pauw

TV-maker en -presentator Bart De Pauw (47) en Vlaanderens bekendste stylist Jani Kazaltzis (36): het lijkt een vreemde combinatie, maar de twee zijn al maanden samen een programma aan het maken. In ‘Jani Gaat...’ dompelt Bart De Pauw de stijl-goeroe onder in acht voor hem totaal vreemde werelden. Zo wordt Jani paracommando, pokerspeler én huisvrouw.

Tom De Leur

Dat Jani Kazaltzis programma’s als Zo man zo Vrouw en All you Need is Jani niet tot het einde der tijden kan blijven maken, beseffen ze bij vrouwenzender Vijf al langer. Jani heeft zich ontpopt tot de bekendste stylist van Vlaanderen, maar heeft veel meer in zijn mars. Er werden al eerder voorstellen gedaan om hem iets op Vier te laten doen, maar het geknipte programma zat er niet tussen. Tot vandaag dook Jani op die zender enkel op als jurylid van De Slimste Mensof als centrale gast in Heylen en de Herkomst. Bart De Pauw heeft ervoor gezorgd dat Vier binnenkort dan toch uitpakt met een programma met Jani. De Pauw geeft zijn goede vriend een hoofdrol in een nieuw Vier-programma, het eerste dat De Pauw niet voor VRT maakt.

In Jani Gaat... wordt Jani in acht afleveringen onder­gedompeld in evenveel totaal verschillende werelden. Hij laat zijn vertrouwde omgeving van mode en stijl achter en begeeft zich tussen de pokerspelers, paracommando’s én hij neemt een hele week de taken van een voltijdse huisvrouw over.