© sVH

© HBVL

thumbnail: null
thumbnail: null

Schedelboring heeft Diepenbekenaar niet verlost van clusterhoofdpijn

“Met deze pijnaanvallen kan ik niet langer leven”

“Ik heb op 24 uur tijd achttien aanvallen gehad. Ik kan deze pijn niet meer aan. Ik zie mijn leven echt niet meer zitten.”

Deze schrijnende boodschap postte Peter Ketelslegers (33), de Diepenbekenaar met clusterhoofdpijn, vorige nacht op Facebook. Ketelslegers onderging een maand geleden een schedelboring, maar die operatie van de laatste hoop lijkt niets uit te halen. “Als er niet snel beterschap komt, vrees ik dat hij dit leven niet langer aankan”, zegt zijn vrouw Conny Nulens.

Koen SNOEKX

“Er is een mirakel gebeurd”, zei een optimistische Peter Ketelslegers vorige maand nog. Een week nadat de Diepenbekenaar een schedelboring had ondergaan, waarbij kabels met elektroden in zijn hersenen werden geplaatst, leek hij eindelijk verlost van zijn ondraaglijke clusterhoofdpijn. Maar een maand later blijft er van dat optimisme niets meer over. Sinds enkele dagen is de clusterhoofdpijn zo hevig dat hij het amper nog ziet zitten.

“Ik heb op 24 uur tijd 18 aanvallen gehad. Eén van die aanvallen duurde liefst anderhalf uur”, schreef een emotionele Ketelslegers vorige nacht op Facebook. “Ik kan de pijn echt niet meer verdragen. Bij een aanval sla ik met mijn hoofd tegen de muur. Ik heb zo’n pijn dat ik mijn ogen wil uitkrabben. ‘s Nachts kan ik niet meer slapen omdat de aanvallen dan nog heviger zijn. Ik ben op. De tranen rollen over mijn wangen. Ik zie mijn leven echt niet meer zitten.”

Lees vandaag meer over de trieste situati van de Diepenbekenaar in Het Belang van Limburg.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio