ISC Vlietje kent sterke seizoensstart

Print

Foto: ISC VLIETJE HAM

Kwaadmechelen

Ham - ISC Vlietje Ham is bezig aan haar 13de Futsal kompetitieseizoen in de KBVB. Ondanks het ongelukscijfer is de puntenoogst hoog.

In 8 wedstrijden werd er nog maar 1 keer verloren: 3-2 in Houthalen, door omstandigheden waren er toen geen wisselspelers waardoor deze nederlaag toch wrang blijft.
Voorzitter Benson: "We hebben een jonge ploeg met techniek, een grote motor aan loopvermogen en een fantastische mentaliteit. Tel daarbij de ervaring van de 3 overblijvers van het eerste uur en je hebt een ploeg die bij momenten schitterend totaalvoetbal kan brengen. Zelfs veteraan Coach geeft niet af en laat nog mooie dingen zien, ondanks het feit dat ik hem 2 jaar geleden zo goed als afgeschreven had. Dat verdient respect."
ISC Vlietje staat op een vijfde plaats in 3de Provinciale A en kan mits een 6 op 6 de volgende twee matchen zelfs eerste worden.
Vaste supporter Sénior Bie: "De laatste match werd sensationeel gewonnen op fysiek en doorzettingsvermogen, heel wat supporters vinden hun weg naar de tribune want er is altijd wel spectakel te beleven."
Volgende thuismatch: woensdag 18 november 19u30 vs Overpelt zvk. Meer info op www.facebook.com/ISCVLIETJEHAM en de website.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio