© stijn van dingenen

SHV75 zet verdienstelijke spelers in de bloemen

Groot feest afgelopen weekend bij de spelers van voetbalclub SHV75, de jaarlijkse clubbarbecue vond immers plaats. En daar werden een aantal spelers in de bloemetjes -nu ja, in de biermand eigenlijk- gezet.

stijn van dingenen

In 2002 vond de fusie plaats tussen voetbalploeg Dorpsboys en de veteranen van Helchteren. "We spelen elke week op zaterdagnamiddag onze wedstrijd in Laak", aldus speler Fons Elsen. "Na elke wedstrijd geeft het team punten aan de drie beste ploegspelers van die wedstrijd. Het is een jaarlijkse traditie om de spelers die in het voorbije voetbalseizoen het meeste aantal punten hebben verzameld in de bloemetjes te zetten. Dat gebeurt op onze ploegbarbecue."

En afgelopen weekend was het zover. "De spelers die het meeste punten verzamelden, waren doelman Kurt Van Dessel en Brecht Kelchtermans op de derde plaats en Kai Ramaekers op de tweede plaats. Tom Schouteden en Bart Kerkhofs behaalden beiden het meeste aantal punten, waardoor ze als beste spelers van de voorbije twee seizoenen gelden. De 56-jarige Bart is trouwens ook één van de oudste en langst spelende leden van het team. Proficiat aan deze gewaardeerde teamspelers", aldus Fons.

Naast de winnaars die allemaal een toffe gevulde biermand - hoe kan het ook anders - mochten ontvangen, treffen we op de teamfoto ook Michel Vandereyt, Jannick met zijn vader Danny Boonen, Steven Fransen, scheidsrechter Eddy Deckers, kapitein Gunther Melotte, Fons Elsen, Kristel Lijnen, Kris Lijnen, sponsor Patrick Janssen, beter bekend als Patrick de bakker en voorzitter Kurt Vanderheyden. Onderaan staat ook Jef Van Dessel mee op de foto. Met hem is de opvolging in de toekomst alvast verzekerd.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio