© Ivan Vanrykel

Topploegen op Helse Hadescup

Tijdens de herfstvakantie vond traditiegetrouw het tornooi 'De Helse Hadescup' plaats voor jeugdploegen in de categorie U8, U9, U10 en U11.Het prachtig weer, de goede organisatie en een mooie affiche maakten van dit tornooi een geweldig succes.

Ivan Vanrykel

Het talrijk opgekomen publiek kon genieten van de technisch kwaliteiten van de jeugdploegen uit de Jupiler Pro League met o.a. AA Gent, Sporting Lokeren, KV Mechelen, KRC Genk, KVC Westerlo, STVV, OH Leuven.De organisatie zorgde voor een deelnemersveld om U tegen te zeggen.Om voetbalervaringen uit te wisselen was er voor trainers en afgevaardigden een doorlopende receptie in de VIP-ruimte.

Voor de spelertjes van RC Hades was het zeker de ideale manier om kennis te maken met eliteploegen uit eerste en tweede klasse. We willen iedereen bedanken voor de helpende handen bij het organiseren van dit topevenement. Volgend jaar zijn we opnieuw van de partij voor een volgende editie!

Het was een spannende Helse Hadescup met enkel maar winnaars.Deelnemende ploegen:STVV, Bocholt VV, Sporting Hasselt, OH Leuven, Dessel Sport, Thes Sport, Ol. Landen, Sporting Lokeren, OH Leuven, VK Tienen, Heur-Tongeren, KRC Genk, Ol. Landen, KVC Westerlo, KV Mechelen, Patro Eisden, AS Verbroedering Geel, AA Gent, KESK Leopoldsburg, Lommel United en RC Hades.

Foto: De finalisten bij de U 10, KV Mechelen, Bocholt VV en Lommen United.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio