© HBvL

Brigitta Callens en Peter Boeckx na twee maanden uit elkaar

Reportagemaker Peter Boeckx (54) en Brigitta Callens (36) zijn geen koppel meer. Dat werd aan onze redactie bevestigd door Peter Boeckx, die in Curaçao verblijft voor opnames van de derde reeks van het VIER-programma ‘The Sky Is The Limit’, maar meer wil hij er niet over kwijt. Brigitta Callens geeft wel een korte reactie: “Misschien wil Peter zijn huwelijk redden.”

Jo Smeets

Iets langer dan twee maanden duurde hun relatie. Nadat Peter Boeckx zijn tweede echtgenote Katrien Goossens had verlaten, ging hij voluit voor Callens. Op zijn Facebook-pagina postte hij voortdurend berichten over zijn nieuwe liefde, geïllustreerd met persoonlijke kiekjes. Hij toonde zelfs zijn nieuwe tatoeage met de initialen van Brigitta. Maar al die berichten zijn nu verwijderd. Boeckx en Callens zijn zelfs geen vrienden meer op Facebook. Het enige bericht over hun relatie dat nog terug te vinden is op de pagina van Boeckx dateert van 12 september, toen ze nog niet zo lang samen waren. “Liefde is, of is niet”, schreef hij. “No in between. En wij zijn ONE. Wat er ook gebeurt, wat er ook gezegd en geschreven wordt. ONE.”

Een belofte die nu verbroken wordt, want de twee zijn niet langer een koppel. Dat wordt ons bevestigd door Boeckx, die in Curaçao verblijft voor opnames van het derde seizoen van het VIER-programma The Sky Is The Limit.

Meer informatie wil Peter niet kwijt, maar Brigitta is iets spraakzamer. Hoe zij reageert op de breuk, leest u dit weekend in Het Belang van Limburg.