Boxbergheide griezelt mee met ouderraad

Print

Foto: Nathalie Delsaer

Boxbergheide

Genk - Halloween was nog niet helemaal in zicht. Maar toch vond de ouderraad van Basisschool Boxbergheide het hoog tijd om een griezelwandeling te organiseren in Boxbergheide.

Maar liefst 320 wandelaars hadden zich aangemeld. De ene al griezeliger verkleed dan de andere, trokken ze langs het uitgestippelde parcours waarop ze dronken landlopers, rondrijdende spinnen, betoverende heksen, prachtig gedecoreerde tuinen, trommelende griezelkinderen en nog zo veel meer moesten trotseren. Kinderen verstopten zich achter hun ouders, benieuwd en toch weer een beetje bang voor wat komen zou.
De tussendoortjes werden goed onthaald. Bij terugkomst vulde een boterham met spek of een worstenbroodje de lege maag. Kinderen konden zich bezighouden in de knutselhoek, terwijl de ouders nog een borreltje konden proeven.
De ouderraad is erg tevreden met deze geweldige opkomst! Het werd een prachtige wandeling met veel enthousiaste wandelaars en dit dankzij het harde werk en de creativiteit van de vele leden. Op naar een volgende editie!

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio