© Archief

Nieuwe zoekactie met speurhonden naar Elke Wevers in Neeroeteren levert niets op

Het reddingshondenteam Argos heeft zondag in Neeroeteren bij Maaseik een nieuwe zoekactie gehouden naar mogelijke sporen die verband kunnen houden met de verdwijning van Elke Wevers, maar de zoekactie heeft helaas niets opgeleverd. Dat liet voorzitter Lode Eurlings van de vzw Argos zondag weten. Elke Wevers verdween begin december 2010 en sindsdien ontbreekt van de jonge vrouw elk spoor.

De zoekactie startte zondag rond 10 uur aan de Grotlaan in Neeroeteren. In april hield de vzw Argos op vraag van de familie van Elke Wevers een eerste zoektocht, maar toen bleef een stuk gebied niet onderzocht. In dat resterende stuk gingen zondag tussen 10 en 15 uur drie reddingshonden en acht vrijwilligers aan de slag.

“Het was een moeilijk toegankelijk gebied. In grote delen ervan bevonden zich braamstruiken en daar was zo goed als geen doorkomen aan”, aldus Lode Eurlings. Voorlopig zijn er geen nieuwe zoekacties gepland, maar de vzw Argos blijft in contact met de familie van Elke Wevers.

Elke Wevers is al 1.767 dagen vermist. Zo staat te lezen op de website soselkewevers.be. Ze verdween op 9 december 2010. Zoals altijd vertrok ze die ochtend naar haar werk, maar ze sms’te naar een collega, die haar zou oppikken, dat ze zich niet goed voelde. Ze zou terug naar huis gaan, maar daar kwam ze nooit meer aan. Sindsdien waren er al verschillende zoekacties, maar voorlopig zonder resultaat.

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio