© Luc Daelemans.

© hbvl

thumbnail: null
thumbnail: null

Elke Vanelderen maakt acteerdebuut

Elke Vanelderen (37) is door de besparingen niet meer te horen op Radio 2 Limburg. Maar geen nood, want vanavond maakt ze haar acteerdebuut in Theater De Roxy in Sint-Truiden. “Als de reacties goed zijn, is dit misschien wel voor herhaling vatbaar.”

Jo SMEETS

“Ik ben gehavend”, zegt Elke. “Meniscus gescheurd. Terwijl ik op de parking van de drankenhal een bak water in mijn auto wilde heffen, bleef mijn voet staan. De bak is in mijn auto geraakt, maar mijn knie is eraan.”

Waarom deze medische update? Omdat Elke vanaf vanavond tien keer op het podium van Theater De Roxy in Sint-Truiden moet staan: in het komisch stuk ‘Niet Te Geloven!’ van het Limburgs Amusementstheater maakt ze haar acteerdebuut als minnares Christel. “Laten we hopen dat het lukt”, zegt ze, “want wat ik nu doe, is meer strompelen dan stappen. Maar het moet, ik wil mijn collega’s niet in de steek laten. We hebben veel gerepeteerd en dat ging, ik heb maar één repetitie gemist.”

Lees het volledige artikel vandaag in uw krant.

‘Niet Te Geloven!’ wordt vanaf vanavond tot 31 oktober tien keer opgevoerd in Theater De Roxy in Sint-Truiden. Meer info: www.deroxy.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer