Voka Limburg wuift Paul Kumpen uit

Print
Sinds maandagavond is Paul Kumpen officieel voorzitter van Voka. Tot eind dit jaar blijft hij ook nog voorzitter van de Limburgse afdeling van de werkgeversorganisatie. Daar heeft men hun voorzitter op gepaste wijze uitgewuifd. Letterlijk en figuurlijk.

Paul Kumpen zal zich gistermorgen behoorlijk verslikt hebben in zijn koffie. In onze krant prijkte immers een grote advertentie van Voka Limburg om hun voorzitter succes te wensen.

Op weg naar het werk moet hij ook meermaals de wenkbrauwen gefronst hebben. Medewerkers van Voka Limburg hadden de Hasseltdreef in de buurt van zijn woning al omgedoopt tot ‘Kumpendreef’, met tientallen ‘verkiezingsborden’ met een foto van hemzelf. Ook aan het gebouw van Voka Limburg en bij het bouwbedrijf Kumpen was een levensgroot spandoek opgehangen.

En alsof dat niet genoeg was, werd hij gisternamiddag op weg naar Brussel nog eens uitgewuifd vanop twee bruggen over de snelweg. “Ja, we zijn trots dat onze voorzitter nu ook voorzitter op Vlaams niveau wordt”, klinkt het bij Voka Limburg.

Lees ook: Hasseltse bouwondernemer Paul Kumpen nieuwe voorzitter VOKA

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio