TC Lanaken Belgisch kampioen Interclub Dames 5

Print
Lanaken - Op zaterdag 26 september werd er op de velden van TC Lanaken gestreden om de titel van Belgisch kampioen in de reeks dames 5. TC Lanaken haalde het van Sporting Hove TC in een spannende finale.

Onze dames 5 ploeg (Helen Houben, Charlotte Krutzen, Inge Luyckx, Sophie Muyters, Amber Vangelabbeek, Michelle Vangelabbeek, Tine Brouns en Samira Bdri) is een hecht team waarvan de meesten al een aantal jaren samenspelen. In de reeks dames 6 slaagden we er 2 keer in om de finale van Limburg te behalen, waarvan we 1 keer wonnen. De hele ploeg legde dit jaar een mooi parcours af en de sfeer was opperbest.

Toen we in juni de titel van Limburgs kampioen binnenhaalden, had niemand ooit durven dromen van een titel als Belgisch kampioen. Maar de wedstrijden in de intergewestelijke achtste, kwart en halve finale verliepen telkens zeer vlot, zodat de droom steeds dichterbij kwam. De finale was echter wel zeer spannend tot de laatste bal. Het stond immers 2-2 na de enkelwedstrijden en in beide dubbels stonden we onmiddellijk een set achter. Gelukkig werd er gevochten tot de laatste bal en slaagden we erin om mede dankzij de steun van de talloze supporters beide dubbelwedstrijden te winnen. De emoties van vreugde en tranen van blijdschap barsten los en uiteraard vloeide de champagne rijkelijk. Kortom dit is voor ons een prachtige ervaring die we levenslang zullen herinneren.

 

 

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio