Celebs

Populairste Vlaamse vrouwen op Instagram beginnen eigen website

Print
Populairste Vlaamse vrouwen op Instagram beginnen eigen website

Foto: *

De Limburgse Céline Schraepen heeft bijna 700.000 volgers op Instagram, haar vriendin Talisa Loup heeft er bijna 370.000. Met deze aantallen bereiken de twee meisjes op één dag meer fans dan Astrid Bryan, Stromae en Joy Anna Tielemans samen en die populaireit vertalen ze nu naar een eigen lifestyleplatform, totallytwo.com.

De website kwam tot stand in samenwerking met Hotel Hungaria, het productiehuis dat ook achter het programma 'Dagelijkse Kost' van Jeroen Meus zit. 'We merken dat op sociale media heel veel interesse is voor deze meisjes, hoe ze dingen doen, hoe het komt dat ze er zo mooi uitzien', zegt Thomas Everaert van Hotel Hungaria. 'Dat zijn dingen die we met hen willen brengen op een online platform dat draait om beauty, lifestyle, reizen en food. Alle content vertrekt vanuit hen: dat kunnen fotospecials zijn van een event waarop ze uitgenodigd waren, maar ook tutorials, tips en trends. Zij zijn een meerwaarde als gezicht, maar het is meer dan een gewone blog''.

Céline en Talisa, die ondertussen allebei hun job als respectievelijk juf en verkoopster opzegden op zich voluit op het nieuwe platform toe te leggen, noemen het nieuwe project een droom die uitkomt. De dames mochten al voor Bjorn Börg naar Stockholm en werden uitgnodigd op de lancering van het nieuwe Yves Saint Laurent parfum in Amsterdam. 'We leren er de nieuwe collecties kennen en ontmoeten er andere bloggers', zeggen de meisjes, die op lange termijn nog dromen van een eigen kledinglijn'.

www.totallytwo.com

 

Beautiful Amsterdam?? #Amsterdam #travel

A photo posted by Céline?? (@celineschh) on

 

Hello Amsterdam???? #amsterdam #girls #happy

A photo posted by Céline?? (@celineschh) on

Niet te missen