Nieuw: dagopleiding Jeugd- en gehandicaptenzorg in CTT Limburg

Print

Foto: Tonino Di Pietrantonio

Waterschei Noord

Genk - Sinds dit schooljaar is een nieuwe dagopleiding, Jeugd- en gehandicaptenzorg, in zowel Genk als Maasmechelen te volgen in de school CTT-Limburg.

CTT Limburg is een centrum voor volwassenenonderwijs dat al een stevige reputatie uitbouwde in de zorgsector met haar dag- en avondopleidingen voor logistiek assistent, zorgkundige en begeleider in de kinderopvang. Sinds september is er dan ook de opleiding jeugd- en gehandicaptenzorg toegevoegd. Het unieke aan CTT Limburg is dat de opleiding georganiseerd wordt in een voltijds dagtraject. Hierdoor is het mogelijk om binnen het jaar het certificaat van opvoeder A2 te behalen in plaats van het te moeten spreiden over meerdere jaren. Dit heeft het voordeel dat de opleiding veel intenser is, de tijdsinvestering van de geïnteresseerden veel korter is en dat het financieel plaatje ook veel interessanter is.

Ben je 18 jaar of ouder en wil je kinderen, jongeren of volwassenen met een beperking of een andere problematiek ondersteunen of begeleiden om hun levenskwaliteit te verbeteren dan is deze opleiding iets voor jou.

Voor info kan je contact opnemen met Wilfried Reyskens (0474618753 of via polyvalent@hotmail.com). Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio