Zaterdag lastige verplaatsing naar Merksem voor Sporting Nelo

Print
Zaterdag lastige verplaatsing naar Merksem voor Sporting Nelo

Foto: Spooren S

Neerpelt - Aanstaande zaterdag wacht Sporting NeLo de eerste echte test van dit nieuwe seizoen in en tegen Olse Merksem. Olse dat zijn ambities niet onder stoelen of banken steekt bleef in het tussenseizoen niet bij de pakken zitten en ging bij de buren van Sasja een groot aantal spelers weghalen, zo maakten Dennis Thijs, Jeffrey Jacobs, Wouter Sas, Jasper De Pillecyn, Dimitri Vandenhoed en Mike Tadeij de overstap. Met deze jongens erbij beschikt Merksem over een spelerskern die tot de laatste speeldag zal meestrijden voor een plaats in de play-offs.

Desondanks begon Merksem de competitie met een 29-26 nederlaag tegen medefavoriet HC Visé, nadien werden vrij eenvoudig Sasja2 met 38-20 en Beyne met 37-18 opzij gezet. Voor Merksem is de druk groot want verlies tegen NeLo betekent meteen een achterstand van 4 punten in het klassement.

Sporting ziet na de vlotte overwinning tegen Doornik de wedstrijd met vertrouwen tegemoet, de twee eerste wedstrijden was het nog veel zoeken en tasten maar stilaan begint alles in zijn plooi te vallen en NeLo is ervan overtuigd dat er in Merksem een goed resultaat kan neergezet worden.

Supporters, bij deze doen wij een oproep aan jullie om onze jongens te komen ondersteunen in deze zware en moeilijke wedstrijd.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio