Megabanner 30 jaar Jeugdraad Ham onthuld tijdens Open Straatdag

Print

Foto: Jeugddienst Ham

Ham - De Hamse Jeugdraad bestaat dit jaar 30 jaar. Daar mogen we heel trots op zijn. Naast beleidsadvies aan het gemeentebestuur is het een zeer actieve raad waarbij jeugdbewegingen, speelplein, jeugdhuis en een aantal losse medewerkers ism de Jeugddienst samen naar buiten komen. Springedingdag, de jaarlijkse grote uitstap en het Jeugddorp tijdens Open Straatdag zijn daar mooie voorbeelden van.

Om deze verjaardag extra in de kijker te zetten werden bijna alle kinderen van Ham tussen 3 en 12 jaar verzameld op een megabanner. Deze werd onthuld tijdens Open Straatdag met heel wat fijne reacties! 1440 foto's van 1200 verschillende Hamse kinderen (en leiding) kregen een plaats.
Maar liefst 1000 daarvan werden aangeleverd door 3945 Photography die voor de zomer elke Hamse school bezocht. Speciale dank aan de ontwerpers van dit huzarenstukje: Manuel "Président" & www.rvtech.be! Mooi zo!
De banners krijgen nog een definitieve plaats in elke sporthal, er zijn 2 exemplaren met een andere schikking.Op zaterdag 28 november volgt er nog een kinderfuif en een 30 jaar Jeugdraadfeest in JH De Stip.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio