Mama

Zo kan je ook reageren op een huilende baby in het vliegtuig

Print
Zo kan je ook reageren op een huilende baby in het vliegtuig

Foto: *

Een huilende baby op het vliegtuig, het is vervelend voor iedereen en vooral voor de ouders. Maar terwijl de meeste passagiers met hun ogen rollen en hun muziek nog wat luider zetten, ondervond de Amerikaanse moeder Rebekka Garvison dat het ook anders kan.

Garvison was met haar babydochtertje Rylee onderweg van Kalamazoo in Michigan naar Fort Rucker in Alabama, waar haar man in het leger zit. Het was bedoeld als een fijn verrassingsuitje, alleen leek Rylee de vlucht niet zo leuk te vinden. 'Toen we op het vliegtuig stapten, zag ik dat de twee zitjes naast me bezet waren en ik kon aan de lichaamstaal van het koppel zien dat ze niet blij waren om naast Rylee te zitten', schrijft ze in een Facebookpost die ondertussen bijna 100.000 keer gedeeld werd. 'Natuurlijk krijg ik daar stress van en begint Rylee te huilen nog voor we opstijgen'.

De vrouw vroeg dan maar of ze ergens anders mocht gaan zitten, waar nog wel twee stoeltjes vrij waren. 'Ik kwam terecht naast een geweldige vrouw. Ik weet iet of ze wist hoeveel stress ik had, maar ze maakte onze dag. Rylee wilde maar niet stoppen met huilen, wat ik ook deed. Toen ze vroeg of zij eens mocht proberen, zei ik natuurlijk ja. Zodra Rylee op haar schoot zat, kon ze naar buiten kijken en stopte ze met huilen. Ze viel in slaap en bleef de hele vlucht slapen op haar schoot. De vrouw droeg haar zelfs van het vliegtuig, zodat ik tijd had om de buggy te halen'.

'Je zal nooit begrijpen hoe blij je mijn familie hebt gemaakt met deze vriendelijke daad', gaat ze verder. rJe had met je ogen kunnen draaien en geïrriteerd kunnen kijken, zoals iedereen, maar in plaats daarvan nam je haar van me over en je zorgde ervoor dat ik rustig kon worden. Dank je wel'. 

 

 

Wow...I woke up this morning and couldn't believe how much my post has been seen and shared already!! I am beyond...

Posted by Rebekka Garvison on Friday, September 25, 2015

Niet te missen