© pn

Jim Carrey reageert op dood van ex-vriendin

De Canadees-Amerikaanse acteur Jim Carrey (53) heeft gereageerd op het plotse overlijden van make-upartieste Cathriona White (28). De twee vormden tot voor kort een koppel.

vwh

De ‘Eternal Sunshine of the Spotless Mind’-ster betuigde zijn medeleven aan de familie van zijn ex-vriendin in een statement. Hij zei diep bedroefd te zijn door het overlijden van zijn lieve Cathriona.

‘Ze was een aardige en prachtige Ierse bloem, te gevoelig was voor deze wereld, maar voor wie geliefd zijn en liefhebben alles was wat telde. Mijn hart gaat uit naar haar familie, vrienden, iedereen die haar graag zag en voor haar heeft gezorgd. We zijn allemaal 'getroffen door de bliksem’, klinkt het.

Carrey en White ontmoetten elkaar in 2012 en hadden een knipperlichtrelatie. Hun relatie was een paar dagen voor haar dood opnieuw op de klippen gelopen. Het levenloze lichaam van de jonge vrouw met Ierse roots werd maandagavond gevonden in haar huis in Los Angeles. Een briefje en een verontrustende tweet wijzen erop dat het om zelfdoding gaat.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be.

Niet te missen