Eerste spelnamiddag Chiro Oostham groot succes!

Print

Oostham

Ham - Op zondag 27 september organiseerde Chiro Tijl & Nele uit Oostham de eerste spelnamiddag van het nieuwe Chirojaar.

Het werd een fantastische dag met een gezellige drukte aan de lokalen en terreinen in de Bremstraat nummer 7. Door de overdonderende opkomst van maar liefst 126 leden werd het een onvergetelijke start.

Rond 16u werden, naar jaarlijkse gewoonte, ouders, broers, zussen, familie en vrienden met open armen ontvangen. Allemaal konden ze genieten van een heerlijk verse pannenkoek en een fris drankje. De wilde uitbundige verhalen die aan tafel verteld werden en de stralende gezichtjes gaven blijk van een vermoeiende, maar geweldig leuke namiddag.

Kon je er niet bij zijn? Geen nood! Ons enthousiast en gemotiveerd leidingsteam staat nog het ganse jaar klaar met hun creativiteit om verrassende spelnamiddagen te verzorgen. Noteer 11 oktober met grote letters in je agenda, want om 14u zien we iedereen graag terug voor een spetterend vervolg!

Voor nog meer fijne informatie of leuke foto’s kan je altijd terecht op onze facebookpagina Chiro Tijl & Nele Oostham of op de website: chiro-oostham.weebly.com.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio