Gehucht de Daal viert tienjarig jubileum

Print

Daal

Zutendaal - In het gehucht “De Daal” in Zutendaal heeft zich sinds augustus 2005 een groep vrijwilligers bij mekaar gezet om elk jaar een drietal activiteiten te organiseren: een Nieuwjaarsreceptie, een barbecue en een ochtendwandeling met ontbijt.

In het gehucht “De Daal” in Zutendaal heeft zich sinds augustus 2005 een groep vrijwilligers bij mekaar gezet om elk jaar een drietal activiteiten te organiseren: een Nieuwjaarsreceptie, een barbecue en een ochtendwandeling met ontbijt.

Door het blijvend succes van een 100-tal aanwezigen per activiteit en dit al tien jaar aan een stuk, was er dit jaar ipv de ochtendwandeling iets speciaal: “een boottocht met ontbijt”.
Om 09.00 uur stipt stonden de 123 ingeschrevenen klaar om in te schepen aan het Albertkanaal te Zutendaal voor een op en af vaart van 3 uur tot voorbij de nieuwe brug van Vroenhoven.

Hier werd dan in de opvaart een ontbijt met spek en eieren voorzien voor iedereen en voor de afvaart was koffie en cake op het bovendek met een prachtige zon.
Het bestuur wil hierbij alle inwoners bedanken voor hun trouwe opkomst bij elke activiteit en de fijne samenhang in het gehucht.

Zeker ook een dikke dank u wel voor de vrijwilligers die er altijd staan om te helpen met een glimlach.

Het huidig bestuur Servaas, Jenny, Agnes, Micheline, Frans en Tom.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio