Davidsfonds Genk stelt nieuwe uitgaven voor

Print
Davidsfonds Genk stelt nieuwe uitgaven voor

Foto: guy donders

Genk - Op zondag 20 september van 13 tot 18 uur ontving het bestuur van Davidsfonds Genk meer dan 200 personen in de lokalen van de Genkse Petanqueclub om een kijkje te nemen en kennis te maken met de nieuwe uitgaven van het Davidsfonds.

Tevens kon iedereen ook kennismaken met de werking en het jaarprogramma van de plaatselijke afdeling en de initiatieven die op nationaal vlak aangeboden worden. Voor de meesten een aangename verrassing. Niet het oubollige maar het moderne Davidsfonds kwam aan bod. Denken we maar aan nationale evenementen zoals de Zomerzoektocht - de Rolls Royce onder de zoektochten -, of aan Davidsfonds Academie, waar enthousiaste vakspecialisten uit diverse domeinen thema’s aansnijden tijdens cursussen.
Uit de nieuwe uitgaven konden de meesten van het talrijk opgekomen publiek hun keuze maken. Zij hernieuwden ter plaatse hun lidmaatschap en afdeling Genk mocht zelfs een aantal nieuwe leden verwelkomen. Een hart onder de riem van het bestuur!
Onder de aanwezigen werden een aantal mooie boeken verloot. Van de mogelijkheid om zich boeken aan te schaffen aan een gunstprijsje werd eveneens gretig gebruik gemaakt.
Daarnaast werd er door velen in alle rust een drankje genuttigd dat in samenzijn met bekende gezichten of werd er zelfs kennisgemaakt met andere cultuurliefhebbers. De kantine van de petanqueclub zat bij momenten boordevol. Iedereen genoot blijkbaar van een aangename namiddag…en het bestuur was best in haar nopjes met de talrijke opkomst!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio