Campus Van Eyck meets Cable Park

Print

Foto: Atheneum Campus Van Eyck

Maaseik - Afgelopen vrijdag genoten de leerlingen en leerkrachten van Atheneum Campus Van Eyck Maaseik van hun jaarlijkse sportdag. Dit jaar toonde iedereen zich van zijn sportiefste kant op Connecterra en Terhills Cable Park.

De dag begon met een frisse fietstocht naar Lanklaar, waar de groepen werden ingedeeld voor de verschillende activiteiten: een vlottenrace, laser tag, een bosspel, een schattentocht en wakeboarden. Via een roulatiesysteem kon iedereen zich uitleven op alle activiteiten.
Het hoogtepunt van deze sportdag was toch wel te beleven op het water van Terhills Cablepark, onder een stralende najaarszon. Als maritieme ingenieurs gingen we aan de slag om vlotten te bouwen. Sommige bleven zelfs varen. Wie graag wat sneller ging, kon kiezen uit wakeboarden, kneeboarden of zelfs waterskiën.
Na een korte initiatie mocht iedereen een aquapak aantrekken, een coole helm (safety first!) opzetten en zich via een speciale lijn het water laten optrekken op een board naar keuze. Sommige leerlingen belandden al vlug in het water, terwijl anderen vlot een rondje konden maken op de Terhillswaterplas. Enkele durvers vlogen als onvervaarde stuntlui zelfs over de schans met hun boards.
Alle leerlingen en leerkrachten waren unaniem: dit smaakt naar meer!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio